Moottorisängyt

Sisään- ja sängystä nousun ei tarvitse olla haaste.

Jos sinulla on fyysinen vamma, sänkyyn nouseminen ja sängystä nouseminen voi olla haaste – saati sitten mukavan nukkumisaseman löytämisestä. Pyrimme ratkaisemaan sen.

Kuinka säädettävä sänky voi helpottaa elämääsi?

Säädettävissä sängyissä sähkökäyttöinen käyttöjärjestelmä voi säätää useisiin eri asentoihin auttaakseen sinua löytämään sopivan nukkumisasennon.

Säädettävät vuoteet voidaan nostaa ja laskea auttaakseen sinua pääsemään sänkyyn ja sängystä ilman tarpeetonta epämukavuutta. Tämä auttaa vähentämään kehosi rasitusta ja ylläpitämään itsenäisyyttäsi kotona.

Sähkökatko? Ei ongelmaa! Säädettäviä sänkyjä on saatavana paristovarusteena. Joten jos kokisit sähkökatkoksen, sänkysi siirtyisi automaattisesti vara-akkuun.

Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä liikkumisongelmista kärsiville ihmisille, jotka eivät pystyisi nousemaan sängystä ilman mekanismin nostamista.

Paras säädettävä sänky toimii melkein äänettömästi. Joten jos haluat istua pystyssä lukea, kun kumppanisi nukkuu, tai jos sinun täytyy mennä vessaan yöllä, et häiritse kumppaniasi sähkömoottorin surisevalla melulla.

Varmista myös, ettei moottorin muuntaja aiheuta pysyvää huminaa. (Ajattele, kuinka ärsyttävää se olisi, kun yrität nukkua!)

Tyylit ja mallit
Vaikka sängyn toiminnallisuuden tulisi aina olla etusijalla, on myös tärkeää ottaa huomioon säädettävän sängyn ulkoasu ja tunnelma. Kun olet tyytyväinen siihen, että se vastaa tarpeitasi, mitä pääty- ja sisustusvaihtoehtoja on tarjolla? Tarjoaako palveluntarjoaja värimalleja, jotka auttavat sinua päättämään?

Säädettävän sängyn mukavuus ja terveyshyödyt ovat pakottaneet valmistajia uudistamaan perinteistä ulkoasua. Adjustamaticissa säädettäviä sänkyjä on saatavana tyyliin, jotka sulautuvat minkä tahansa huoneen sisustukseen – ja niissä on laaja valikoima ylellisiä kankaita, puuta, sängynpäätyksiä ja säilytysratkaisuja makusi mukaan.

Kun olet valinnut haluamasi koon, spesifikaation ja ominaisuudet, seuraava vaihe on tarkastella säädettävän sängyn ostamista. Sinun pitäisi ajatella tätä pitkän aikavälin sijoituksena, joka takaa mukavuuden ja kestää sinulle monta vuotta.