Lastensängyt

Makuuhuoneen suunnittelu lapselle tarkoittaa huonekalujen etsimistä, jotka ovat paitsi hauskoja myös uskomattoman kestäviä. Tietysti minkä tahansa makuuhuoneen keskipiste on sänky itse, joten Joss & Mainilla on mukava valikoima lasten sänkyjä, jotka ovat erilaisia ​​kokoonpanoja ja malleja sekä upeita materiaaleja ja värivaihtoehtoja. Joillekin vanhemmille uuden sängyn valinta lapselle voi olla yhtä paljon prosessia kuin oman sängyn valitseminen. On otettava huomioon useita elementtejä, mukaan lukien lapsen ikä, persoonallisuus ja varastointivaihtoehdot, ylimääräinen lepotila lepotiloissa ja paljon muuta.

Design
Pienimmille tarkoitettuja sänkyjä on erikokoisia ja heidän tarpeisiinsa sopivia malleja. Taapero-sängyt ovat pienempiä ja yleensä fantastisilla, leikkisillä malleilla, kuten autosängyt tai keijuvuoteet, jotka sopivat täydellisesti pienille rakkaillesi.

Lastensänkyä ostettaessa suosittu valinta on sängynrunko, joka on enemmän huonekalu kuin vain tavallinen metallirunko. Huonekaluissa on useita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat säilytyksen. Tämä on upeaa, jos haluat pitää sinut lasten sängyssä siistissä makuuhuoneessa. Useimmiten näet, että näissä viileissä sängyissä lapsille on laatikot sängyn alapuolella, eikä sängyn alla ole avointa aluetta. Saatat antaa lapsesi sijoittaa vaatteita näihin laatikoihin tai käyttää niitä lelujen ja pelien säilytykseen. Laatikoiden lisäksi voit etsiä myös sänkyjä, joihin on kiinnitetty kirjahyllyt ja yöpöydät. Nämä tulevat yleensä sängyn päähän tai sivuille, joita laatikot eivät voi avata. Voit nähdä esimerkin lasten sängystä, jonka vasemmalla puolella on säilytystilaa.

Keskisuuri, korkea nukkuja ja matkustamovuoteet tarjoavat kaikki tilaa ja säilytysratkaisuja. Joko ostat sängyn, jossa on laatikot tai muu säilytys. Tai menet korkean nukkumavuoteen pariskunnalle asentamaan työpöydän ja hyllyt tai sohvan lapsesi sängyn alle. Kerrossängyt yhden tai kolmen hengen vuoteissa tarjoavat tilaa kahdelle tai jopa kolmelle lapselle, jotka nukkuvat.

Lasten sängyn koko
Kun kyseessä on lapsen sänky, isompi on aina parempi. Tämä johtuu siitä, että saat tyypillisesti enemmän elämää isommasta sängystä. Kuitenkin, jos tila on ongelma, ota huomioon tarvitsemasi sängyn koko. Suosittelemme, että käytät lapsesi huoneen mittoja aloitusnäytönä, mutta pidä mielessä, että myös pienempi vaatii lisäkalusteita. Huoneissa, joista puuttuu tilaa, kannattaa harkita mökkejä ja mökkejä säästääkseen tilaa ja kaksinkertaistamalla niin kaivattu tila säilytysratkaisuilla, jotka ovat käteviä.

Kehykset ja materiaalit
Sängynrungot valmistetaan nykyään monenlaisista materiaaleista. Solmuneesta mäntystä kauniiseen tammiin, huippumoderni metalli sekä sekoitus puuta ja muovia. Jokainen materiaali tarjoaa jotain erilaista pidemmästä kestävyydestä ainutlaatuiseen muotoiluun.

Halusitko lapsesi uuden makuuhuoneen ulkonäön vai kasvaa hän vanhoista huonekaluistaan, valtava lastensänkyvalikoimamme voi vastata kaikkien lasten tarpeisiin.