Kerrossängyt

Kerrossängyt ovat täydellinen hauska ratkaisu, jotta saat parhaan hyödyn makuuhuoneen tilasta. Kerrossängyt liittyvät perinteisesti lapsiin, mutta ne ovat myös erinomainen vaihtoehto viihdyttäessä useita talon vieraita.

Kerrossängyt tekevät nukkumaanmenosta hauskempaa
Jaetun lasten makuuhuoneen sisustaminen ja sisustaminen voi olla hauskaa – mutta myös todellista päänsärkyä. Kerrossänky ratkaisee tilarajoitusten ongelman vapauttamalla koko sängyn lattiatilan. Mutta voit myös pitää hauskaa kerrossängyllä, muuttamalla siitä salainen mökki tai mökki, jossa on verhotut kankaat ja mukavat tyynyt. Vähän fantasiaa kerrossängyt voivat tuoda suuren kodikkaan tekijän lasten makuuhuoneisiin.

Kenelle kerrossängyt sopivat?
Kerrossängyt soveltuvat kaiken ikäisille yli 4-vuotiaille. Säännösten mukaan alle 6-vuotiaiden lasten tulisi käyttää vain pohjakerrosta. Jos lapsesi ovat nuorempia, on parasta valita vauvansängyt tai taapero sängyt.

Kerrossängyt eivät ole vain lapsille; ne soveltuvat myös aikuisille. Koska yksi sänky pinotaan toisen päälle, ne sopivat huoneiden jakamiseen ja makuuhuoneisiin, jotka eivät tarjoa paljon tilaa.

Mitä patjoja voit käyttää kerrossängyn kanssa?
Yläkerrossänkyjen tulee olla enintään 15 cm paksuja, jotta suojakaiteet ovat oikealla ja turvallisella korkeudella. Siksi suosittelemme taskujousia, perinteisiä jousipatjoja tai lasten patjoja.

Useimmat kerrossängyt sopivat yhden, yhden ja yhden hengen patjoihin kerrossängyn rungon mitoista ja tyylistä riippuen.

Kerrossänkyjen suunnittelu
Keski-nukkujista tavallisiin kerrossänkyihin, kolmen hengen makuupaikkoihin ja muuhun. Kerrossängyn muotoilu voi vaihdella suuresti kaikenlaisiin tarkoituksiin. Etsitpä sitten lisätallennustilaa, lisättyä työpöytää, vaihdettavia huonekaluja tai futon-tyylisiä sänkyjä, käytä Design- ja Feature-suodattimia kaventaaksesi oikeaa huoneeseesi.

Kun valitset parhaan kerrossängyn pienimmillesi, on otettava huomioon kaksi pääasiaa: tarkoitus ja muotoilu. Jos olet vasta aloittamassa perhettään, kannattaa ehkä tarkastella mökkejä, jotka voit jakaa kahteen osaan, joten kun he ovat kasvaneet vähän, heillä voi olla omat vuoteet omissa huoneissa. Vanhemmat lapset saattavat pitää malleista, joissa futon on alakerrassa, joten heillä on paikka rentoutua ystäviensä kanssa tullessaan. Suunnittelun kannalta valkoiset puurungot näyttävät melko asetetuilta pastelliseiniä vasten, kun taas funky-metallikehykset ovat vain asia valoisille huoneille, jotka ovat täynnä värikkäitä julisteita ja pehmeitä kalusteita.

Nykyaikaisista tai minimalistisista perinteisiin puisiin kerrossänkyihin. Ei ole väliä mitä etsit, selaa laaja valikoima vaihtoehtoja tyylivalikoimaan, joka sopii sisustukseesi.