Design Sängyt

Sänky on makuuhuoneesi sisustuksen keskipiste, joten sen saaminen oikein on tärkein askel rauhallisen pakopaikan luomiseen. Koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, sinun kannattaa harkita kokoa, tyyliä ja joitain muita muotoiluelementtejä valitsemaan täydellinen sänky tilallesi.

Pitääkö sen näyttää miljoonalta dollarilta? Tarvitseeko sillä olla paras mahdollinen säilytyslokeromekanismi? Tarvitseeko sillä olla mahdollisimman paljon tallennustilaa? No, varastovuoteissamme on kaikki nämä kolme asiaa. Heillä on mahdollisimman paljon tallennustilaa, niillä on paras mekanismi ja ne kaikki näyttävät miljoonalta dollarilta. Itse asiassa suunnittelusängyt näyttävät tarkalleen haluamallasi tavalla, koska ne kaikki on suunniteltu.

Suunnittelu on se, mikä muokkaa sängyn runkoa. Tämä ilmoittaa dramaattiset muutokset minimalistisista, vakiokehyksistä kehittyneisiin katosmalleihin. Tyyli määrittelee sängyn ulkonäön ja teeman.

Kokosta tai muodosta riippumatta tämä vaikuttaa huonekalujen tekstuuriin, sävyyn ja tunnelmaan. Sängyn runkomateriaaleissa on pieni valikoima: metallia, puuta tai rottinkia. Jokainen voidaan muotoilla melkein mihin tahansa sängyn tyyliin tai muotoiluun.

Jos pidät metallin ulkoasusta, kauniisti suunnitellut metallipaneeli- tai rekityylit näyttävät upeilta kotiisi. Jos haluat jotain pehmeämpää, kokeile verhoiltua vaihtoehtoa. Puu lisää lämpimän kosketuksen huoneeseen; perinteiset tyylit, kuten puun reki ja paneelikappaleet, ovat viehättäviä valintoja.

On olemassa monia tyylikkäitä sänkyjä, jotka ovat tyylikkäitä ja täydellisiä pieniin tiloihin. Vältä jalkalevyjä, koska ne lisäävät irtotavaraa. Harkitse alustatyyliä, joka on minimalistinen eikä vaadi laatikkojousta. Matalaprofiiliset vaihtoehdot istuvat lähempänä maata ja luovat pienemmän kappaleen ulkonäön.

Älä unohda vuodevaatetarvikkeita, jotka lisäävät mukavuutta ja tyyliä makuuhuoneeseesi. Ajattele sopivia lakanat, liinavaatteet ja tyynyliinat tai mukavat sängyn levitteet samankaltaisilla väreillä.

Sängyt ovat makuuhuoneen huonekalujen kruunuhelmi. Tämä huonekalu auttaa luomaan rentouttavan ja rauhallisen ilmapiirin, jota jokainen makuuhuone tarvitsee. Löydä viehättäviä, tyylikkäitä, häikäiseviä kappaleita, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin.